Testépítő & fitness blog

Sziasztok! Ezen a blogon az egészséges táplálkozásról, a helyes edzésről, a kiegészítők használatáról, tippekről-trükkökről olvashattok. Igyekszem megosztani veletek mindent amit erről a sportról és életvitelről tudni érdemes, remélve, hogy ebből Ti is motivációt meríthettek a mindennapjaitok során.

Facebook

5 tipp a gyorsabb fogyáshoz!

2013.05.04. 14:55 J Bravo

Sziasztok!

Mivel az előző cikk a diétáról szólt, gondoltam összedobok Nektek 5 gyors tippet amivel gyorsabban elérhetitek azt a hőn áhított kockás hasat. Ha betartod a korábbi cikkben olvasottakat és még ezt az 5 tanácsot is megfogadod, garantáltan jól fogod érezni magad a bőrödben!

1. Igyál vizet - A vízfogyasztás nem csak hogy hidratálja a szervezetedet és izmaidat, de az anyagcserét is felpörgeti, ezáltal a tested több kalóriát éget el. Győződj meg róla hogy testsúlyod minden 20kg-jára legalább egy liter víz jusson.

2. Kávézz - Köztudott hogy a koffeinnek zsírégető hatása is van. Napi 1-2 adag eszpresszó segít a szervezetednek zsírt égetni nem beszélve arról, hogy még az edzés is jobban megy majd. Persze szigorúan cukormentesen igyuk!

3. Pihenj eleget - Gyakori hiba a szálkásítás során, hogy az ember úgy gondolja most mindent belead az edzések során, ennek hatása pedig nem más mint a túledzettség, ami elég nagy érvágás lehet a diétád közepén. Legyen meg a heti 4 súlyzós edzés, 2-4 aerob, de figyelj oda hogy jusson elég idő a regenerálódásra is.

4. Légy kreatív - Mindenki megunja ugyan azt az kaját nap mint nap, azonban egy kis kutakodással és kreativitással nagyszerű diétás ételeket vagy akár desszerteket is el tudsz készíteni otthon. Pl.: egyik kedvencem a builderes fehérjegolyó.

5. Le a szeméttel - Tüntesd el a szemét kajákat otthonról még a diétád elején. Ez minden olyan élelmiszer ami cukrot, telített zsírokat vagy lisztet tartalmaz. Sokkal ritkábban fogod megkívánni a sütit a hűtőből vagy a csokit a polcról ha nem látod azokat óránként, ha pedig mégis félre evésre adod a fejedet, nem találsz majd semmit otthon.

Ha szeretnéd tudni mikor jön ki egy új cikk akkor kövess minket facebookon is!
Ennyi lenne mára. Eddzetek, pihenjetek, egyetek! Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: edzés életmód diéta fogyás testépítés bodybuilding étrend

A bejegyzés trackback címe:

https://wtfbodybuilding.blog.hu/api/trackback/id/tr895262579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása